Binnen twee weken had Lars zijn website live...

Over Human Input

Human Input is een Digital Media Recruitment Agency. Op de website spat het enthousiasme van Lars letterlijk van het scherm af.

Human Input is onder andere gebouwd met

Overview

In een tijdspan van twee weken werd het design waarmee Lars naar mij toe kwam een live website. Hoe dit zo snel kon? Het design zat goed en duidelijk in elkaar. Lars leverde direct alle visuals (aangekochte video’s en fotomateriaal) en teksten aan. Op een ontwikkelomgeving werd de website direct gebouwd.

De explosieve kleuren op de homepage hebben een enthousiaste uitstraling. Dit komt ook terug in de typerende ‘oker’ achtige kleur van Human Input.

Een website is voor veel bedrijven hét digitale visitekaartje. Ze worden gevonden via Google, en de website geeft al snel een eerste indruk. Voor Human Input is het belangrijk dat openstaande vacatures hier snel te vinden zijn en mensen makkelijk in contact komen met Lars.

De website van Human Input is gebouwd met WordPress. Hierdoor hebben de medewerkers veel vrijheid in het beheren van alle vacatures. Aan de achterkant wordt er veel technisch werk verricht om de website snel te maken, zoals caching en image compressie. Daarnaast worden er diverse SEO-tools als Yoast SEO ingezet om de website vindbaar te maken bij zoekmachines.

Projecttype

Website

Opdrachtgever

Human Input

Werkzaamheden

Website in responsive Web Design, SEO, Hosting,

Ook zo'n mooie website?

Bekijk de mogelijkheden!

Binnen twee weken was mijn website live, Bob heeft super werk geleverd! We hadden een korte lijn en hij dacht goed mee over de uitstraling van de website. Thanks!

Larsis eigenaar van Human Input

Vergelijkbare projecten Made by Bob…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Heb jij een project in gedachten?

Let's get started!

Ik hoor graag van je!