Geersing Potato Specialist ontwikkelt nieuwe aardappelrassen...

Over Geersing Potato Specialist

Als echte polderjongen kan ik zeggen dat ik ben opgegroeid in de aardappelhoofdstad van de wereld: Emmeloord! In Emmeloord zit het handelshuis Geersing Potato Specialist. Zij ontwikkelen nieuwe aardappelrassen, verkopen pootgoed, delen kennis en bouwen duurzame relaties op. Made by Bob bouwde een website die die kennisdeling mogelijk maakt, en op interactieve wijze inzicht geeft in alle verschillende rassen en eigenschappen.

Geersing Potato Specialist is onder andere gebouwd met

Overview

Vol trots laat Jan-Eric mij zijn nieuwe ‘cartoons’ zien van zijn nieuwe rassen. Hij is op zoek naar een website waar hij regelmatig nieuws op kan plaatsen, en een overzicht kan geven van alle nieuwe rassen die hij aanbiedt. En verder? Verder zijn er nog hééél veel ideeën om de website aantrekkelijk en interactief te maken…

Het ontwikkelproces had een creatieve insteek waarbij we veel geëxperimenteerd hebben met de typische visuals en animaties. Met als resultaat: een levendige website die op een prettige interactieve wijze informatie verstrekt over de rassen van Geersing Potato Specialist.

Naast de juiste look-and-feel is de hele website in meerdere talen beschikbaar. Hiervoor is een goede structuur aan de achterkant nodig, en is het belangrijk dat de inhoud van de website goed beheerd wordt. Hiervoor werken we nauw samen.

De website van Geersing Potato Specialist is gebouwd met WordPress. Hierdoor is er veel vrijheid in het aanpassen en uitbreiden van de content. Aan de achterkant wordt er veel technisch werk verricht om de website snel te maken, zoals caching en image compressie. Daarnaast worden er diverse SEO-tools als Yoast SEO ingezet om de website vindbaar te maken bij zoekmachines.

Omdat de website informatie bevat die vaker door dezelfde bezoekers wordt geraadpleegd is er voor gekozen om de website ook in een app-vorm aan te bieden. Dit is gerealiseerd door middel van een Progressive Web Application (PWA). Hierdoor is de website snel te benaderen op mobiele devices, en is deze zelfs beschikbaar wanneer een apparaat offline is!

N.B. Het logo en de cartoons van Geersing Potato Specialist zijn ontworpen door VersMerk.

Projecttype

Website

Opdrachtgever

Geersing Potato Specialist

Werkzaamheden

Website in responsive Web Design, SEO, Hosting, E-mail service

Ook zo'n mooie website?

Bekijk de mogelijkheden!

Met de nieuwe website heb ik een goeie frisse website die aansluit bij mijn wensen en doelgroep!

Jan-Eric Geersingontwikkelt nieuwe aardappelrassen bij Geersing Potato Specialist

Vergelijkbare projecten Made by Bob…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Heb jij een project in gedachten?

Let's get started!

Ik hoor graag van je!