Bob Mulder

"Door mijn eigen bedrijf heb ik de ruimte voor mijn creativiteit"

Hoi, ik ben Bob. Met veel plezier en passie maak ik websites, webshops, webapplicaties, mobiele apps en huisstijlen.

Ik ben erg breed georiënteerd; een brede interesse is iets wat ik van jongs af aan al heb gehad. Met alle verschillende projecten die ik doe bouw ik aan creatieve oplossingen.

Wat ik doe
  • Websites
  • Webapplicaties
  • Huisstijlen
  • Webshops
  • Mobiele apps

"Die droom heb ik altijd gehad"

Zit in de familie…

Toen ik op de basisschool zat ‘rommelde’ ik al met computers. Bij ons thuis op zolder had ik een computer, samen met mijn broertje, met zo’n kast van een scherm (waarvan ik met trots kan zeggen dat ik die tijd nog heb meegemaakt). Ik was eindeloos bezig met het maken van filmpjes in PowerPoint, plaatjes intekenen in photoshop-programma’s, het maken van ‘radio’ met mijn microfoon, niks was te gek…

Toen ik op de HAVO zat wist ik al wat ik wilde worden. Mijn oom had zijn eigen mediabedrijf. Hij maakte logo’s, huisstijlen en websites. DAT wilde ik ook! Website’s maken, logo’s ontwerpen… Die droom heb ik altijd gehad, en heeft mij ook door de opleidingen heen gesleurd geloof ik. Vanaf HAVO 4 begon ik met het programmeren van websites, en bouwde ik samen met een vriend een website voor onze klasgenoten waar al het huiswerk (en antwoorden van de toetsen) konden worden gedeeld.

M’n opleiding en ruimte voor creativiteit…

Na de HAVO heb ik de opleiding HBO-ICT gedaan. Die opleiding heb ik prima doorlopen, altijd zoekend naar ruimte om mijn eigen projecten en ideeën uit te werken. Ik heb veel geleerd en gebouwd, samen met mijn studiegenoten. Ook mijn afstuderen heb ik binnen een eigen bedrijf met studiegenoten gedaan. Daar werkten we aan een app voor het onderwijs.

Tijdens mijn studie, en naast mijn werk bouwde ik altijd websites of applicaties als bijbaantje, voor mijzelf, vrienden of familie. De vrijheid die ik daarmee had, en de ruimte om mijn creativiteit kwijt te kunnen heeft mij altijd mateloos gemotiveerd om mooie dingen te maken!

Het begin van mijn bedrijf

Anderhalf jaar geleden heb ik besloten om mijn ‘eigen werk’ te professionaliseren. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart: ‘Made by Bob’. Ik laat hier mijn eigen naam bewust in terugkomen. Hiermee wil ik uitstralen dat de persoonlijke touch voor mij erg belangrijk is. Ik wil jou graag helpen, en samen bouwen wij iets moois! Dat kan een huisstijl zijn, een website, een complexere webapplicatie, noem maar op.

Mag ik jou helpen met jouw volgende project?

Laten we kennismaken!

Dit is wat ik goed kan

Mijn skills

Webdevelopment

90%

Mobile apps

75%

Design

80%

Huisstijl

70%

Webapplicaties

90%

Vragen? Opmerkingen?
Heb jij een project in gedachten?

Ik hoor graag van je!