Vegs & Flowers is dé webshop voor jouw tuin: zaden voor groenten, bloemen, en pootgoed!

Over Vegs & Flowers

Geersing Potatoes B.V. wilde een webshop ontwikkelen om de professionele zaden van Syngenta en pootgoed uit eigen huis door heel europa aan te kunnen bieden aan hobby-tuinders en semi-professionals. Made by Bob bouwde een webshop, die in meerdere talen honderden verschillende producten aanbiedt!

Vegs & Flowers is onder andere gebouwd met

Overview

Een webshop lanceren met verschillende partners is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Daarom was Jan-Eric Geersing op zoek naar een webontwikkelaar die meer doet dan alleen het bouwen van een mooie website. Ook het opzetten en managen van verschillende processen is erg belangrijk.

Het design voor de webshop was al ontworpen; deze hebben we prima weten om te toveren in een goed-uitziende webshop. Er lagen grotere uitdagingen aan de achterkant. Alle productinformatie wordt namelijk aangeleverd in meerdere talen. We hebben een proces uitgewerkt waarmee de productinformatie deels geautomatiseerd zou kunnen worden bijgewerkt. Daarnaast komen er meer uitdagingen kijken bij een webshop: denk aan voorraadbeheer, het exporteren van financiële cijfers, koppelen met nieuwsbrieven, et cetera.

De webshop van Vegs & Flowers is gebouwd met WordPress en WooCommerce. Hierdoor is er veel vrijheid in het aanpassen en uitbreiden van de content. Aan de achterkant wordt er veel technisch werk verricht om de website snel te maken, zoals caching en image compressie. Daarnaast worden er diverse SEO-tools als Yoast SEO ingezet om de website vindbaar te maken bij zoekmachines.

Projecttype

Webshop

Opdrachtgever

Geersing Potatoes B.V.

Werkzaamheden

Webshop in responsive Web Design, automatisering, SEO, Hosting, E-mail service

Ook zo'n mooie website?

Bekijk de mogelijkheden!

De webshop ziet er fantastisch uit, en dat we hem in meerdere talen aanbieden is een groot voordeel!

Jan-Eric Geersingeigenaar van de webshop Vegs & Flowers

Vergelijkbare projecten Made by Bob…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Heb jij een project in gedachten?

Let's get started!

Ik hoor graag van je!