Helmich van Dijk verzorgt uitvaarten...

Over Uitvaartverzorging Van Dijk

Uitvaartverzorging Van Dijk is een familiebedrijf, opgericht in 1959 door overgrootvader Johan van Dijk. In 1971 overgenomen door vader Jan van Dijk. Helmich van Dijk is dus de derde generatie op rij die het uitvaartbedrijf op naam heeft staan. Met een team van 3 personen worden uitvaarten verzorgd in de regio Overijssel, Flevoland, Drenthe en Gelderland en in een groot gebied daar omheen. Het bedrijf is gevestigd in Hasselt.

Uitvaartverzorging Van Dijk is onder andere gebouwd met

Overview

Ik heb al een tijdje contact met Helmich van Dijk als we besluiten om een keer bij hem thuis koffie te drinken. We bespreken hoe ik de nieuwe website ga maken voor zijn uitvaartbedrijf. De huidige website is inmiddels zes jaar oud en technisch verouderd. Tijd voor een nieuwe frisse wind.

De persoonlijkheid die Helmich toepast in zijn werk valt mij op. Dit wordt getypeerd door de persoonlijke verhalen die hij regelmatig schrijft over bijzondere ervaringen die hij heeft gehad in zijn werk. Het is belangrijk dat deze rust en persoonlijkheid terugkomt in het ontwerp van de website. Dit is immers waar mensen Uitvaartverzorging Van Dijk aan herkennen…

Een website is voor veel bedrijven hét digitale visitekaartje. Ze worden gevonden via Google, en de website geeft al snel een eerste indruk. Voor Van Dijk is het belangrijk dat de website voldoende informatie biedt, en dat het duidelijk is in welke omgeving Van Dijk actief is.

De website van Uitvaartverzorging Van Dijk is gebouwd met WordPress. Hierdoor hebben de medewerkers veel vrijheid in het aanpassen en uitbreiden van de content. Aan de achterkant wordt er veel technisch werk verricht om de website snel te maken, zoals caching en image compressie. Daarnaast worden er diverse SEO-tools als Yoast SEO ingezet om de website vindbaar te maken bij zoekmachines.

Projecttype

Website

Opdrachtgever

Uitvaartverzorging Van Dijk

Werkzaamheden

Website in responsive Web Design, SEO, Hosting, E-mail service

Ook zo'n mooie website?

Bekijk de mogelijkheden!

Het werd tijd om de website te vernieuwen met de nieuwste technieken. Bob heeft ons uitstekend geadviseerd. Ook in de overgang van de oude naar de nieuwe website heeft hij ons uitstekend begeleid.

Helmichverzorgt uitvaarten bij Uitvaartverzorging Van Dijk

Vergelijkbare projecten Made by Bob…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Heb jij een project in gedachten?

Let's get started!

Ik hoor graag van je!