GAZO wil bereiken waar het internet voor is bedacht: het verbinden van mensen wereldwijd

Over GAZO

Het concept GAZO is ontstaan tijdens een minor op het HBO. Een leuk idee groeide uit tot een product met potentie voor het onderwijs en mensen wereldwijd. Nog steeds werk ik met andere enthousiastelingen aan het product GAZO!

GAZO is onder andere gebouwd met

Overview

Al vanaf het begin ben ik bij GAZO betrokken. Het concept GAZO in het kort: door middel van een mobiele app word jij voor 24 uur verbonden met iemand aan de andere kant van de wereld. Het doel; elkaars cultuur en levensstijl ontdekken en ervaren. In de 24 uur die je krijgt laat jij met foto’s en video’s zien hoe jouw cultuur eruit ziet, hoe jij naar je werk gaat, wat jouw avondeten is. Dit krijg jij ook van jouw buddy te zien!

Daarnaast is er een variant van GAZO ontwikkeld voor het onderwijs; om universiteiten en hogescholen te ondersteunen in hun internationaliseringsproces. Studenten zijn in staat om bepaalde opdrachten uit te voeren en contact te leggen met andere studenten wereldwijd.

Het project GAZO is een erg interessant omdat we vanaf nul zijn begonnen. Na de eerste schermontwerpen zijn we begonnen met ontwikkelen aan de mobiele applicatie, backend en web applicatie. Daarnaast deden we onderzoek naar cultuurverschillen en zochten we naar mogelijkheden om met machine learning gebruikers wereldwijd met elkaar te verbinden. Dit is een erg interessant proces waar ik tijdens mijn opleiding veel van heb geleerd.

Nog steeds zijn we met een enthousiaste groep aan het ontwikkelen aan ons platform, GAZO.

Projecttype

Conceptontwikkeling & Prototyping,
Web applicaties & Mobiele applicaties,
Websites

Opdrachtgever

GAZO

Werkzaamheden

Web ontwikkeling, Backend ontwikkeling, Mobile app ontwikkeling, Digitale Strategie, Hosting

Ook jouw concept uitwerken?

Bekijk de mogelijkheden!

Bob is een onmisbare schakel binnen GAZO. Hij weet wensen, concepten en ideeën te vertalen naar technische oplossingen en neemt ook een portie eigen kennis mee. De optelsom van die twee factoren maken hem onmisbaar in project GAZO

Thijs TuynmanCreative Director bij GAZO

Vergelijkbare projecten Made by Bob…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Heb jij een project in gedachten?

Let's get started!

Ik hoor graag van je!