Een website voor jou…

Jij hebt een website nodig. Een website als jouw digitale visitekaartje van je bedrijf, een website om te bloggen, een webshop, of wat-dan-ook… Alles is mogelijk!

Met mijn ervaring van het bouwen van dynamische websites help ik jou graag verder! Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en een aantal voorbeelden van eerdere projecten made by Bob.

Hier sta ik voor!

Dit zijn de belangrijkste zaken voor het lanceren van jouw website!

Persoonlijkheid

Persoonlijk contact met jou vind ik belangrijk. Dit zul je straks terugzien in het resultaat!

Web Design

Als een website moet voldoen aan jouw huisstijl maak ik een design op maat

Samenwerken

Samen bereiken we het beste resultaat, door een goede samenwerking

Op maat oplossing

Specifieke wensen? De website wordt gebouwd en uitgebreid naar jouw wensen en eisen

Kwaliteitsgarantie

Door gebruik van versiebeheer, maandelijkse CMS-updates en Continuous Deployment is jouw website van hoge kwaliteit, en veilig!

Ondersteuning

Ook na de oplevering van jouw website ben ik bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt, en houd ik maandelijks jouw website up-to-date

Ik kan je van alles vertellen over…

De ontwikkeling van jouw website

Tooling

Made by Bob maakt gebruik van open-source software zoals WordPress en Symfony. Daardoor ben ik in staat snel een robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke website in de steigers te zetten.

Door het gebruik van versiebeheer en Continuous Deployment is jouw code op een centrale plek samengebracht, en altijd up-to-date. Je beschikt over een zogenaamde staging omgeving waar je jouw website kunt testen. Daarnaast voer ik elke maand CMS-updates uit en controleer ik jouw website om er zeker van te zijn dat alles up-to-date en veilig is.

Ontwikkelproces

Hoe gaat het ontwikkelen van een website in zijn werk?

Allereerst wil ik graag met je kennismaken en samen kijken hoe ik jou het beste kan helpen. Dit brengen we samen in een projectplan.

Als dit allemaal helder is starten we met de technische realisatie met de technieken die hiernaast beschreven staan. We werken in zogenaamde sprints, wat betekent dat ik gedurende een aantal weken aan vooraf gekozen functionaliteiten ga werken van jouw website. Aan het eind van die weken bekijken we samen wat er is gemaakt, en begin ik aan een nieuwe sprint. Dit herhalen we tot jouw website klaar is om gelanceerd te worden!

Meer informatie
over websites ontvangen?

In mijn digitale brochure vertel ik je graag meer
over mijn aanpak en de mogelijkheden
voor jouw project!

Brochure aanvragen

Deze opdrachtgevers gingen je voor…

Vegs and Flowers

Vegs and Flowers

Geersing Potato Specialist

Geersing Potato Specialist

Human Input

Human Input

Vragen? Opmerkingen?
Heb jij een project in gedachten?

Ik hoor graag van je!