Van idee naar prototype…

Jij hebt een idee voor een nieuw product – een webapplicatie of mobiele app… Ik help je graag om te kijken naar de technische mogelijkheden een haalbaarheid!

Daarnaast help ik je graag met het bouwen van je eerste prototype, een eerste snelle versie van jouw concept waarmee je de haalbaarheid kunt controleren en je eerste investeerders of gebruikers kunt overtuigen.

Hier sta ik voor!

Dit zijn de belangrijkste zaken voor het ontwikkelen van jouw concept!

Persoonlijkheid

Persoonlijk contact met jou vind ik belangrijk. Dit zul je straks terugzien in het resultaat!

Creativiteit

De combinatie van creativiteit en kennis van zaken zorgt voor een perfect resultaat!

Samenwerken

Samen bereiken we het beste resultaat, door een sterke samenwerking

Op maat oplossing

Jouw applicatie wordt op maat gemaakt met de juiste technieken op basis van jouw eisen en wensen

Kwaliteitsgarantie

Door gebruik van versiebeheer, open-source software, maandelijkse updates en Continuous Deployment is jouw applicatie van goede kwaliteit, en veilig!

Ondersteuning

Ook na de oplevering van jouw applicatie ben ik bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt, kunnen we altijd doorontwikkelen aan nieuwe functionaliteiten!

Ik kan je van alles vertellen over…

De ontwikkeling van jouw applicatie

Tooling

Made by Bob maakt gebruik van open-source software zoals React Native, VueJS en Symfony. Daardoor ben ik in staat snel een robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties in de steigers te zetten.

Door het gebruik van versiebeheer en Continuous Deployment is jouw code op een centrale plek samengebracht, en altijd up-to-date. Je beschikt over een zogenaamde staging omgeving waar je jouw applicatie kunt testen. Daarnaast voer ik elke maand updates uit en controleer ik jouw applicatie om er zeker van te zijn dat alles up-to-date en veilig is.

Ontwikkelproces

Hoe gaat het ontwikkelen van een applicatie in zijn werk?

Allereerst wil ik graag met je kennismaken en samen kijken hoe ik jou het beste kan helpen. Dit brengen we samen in een projectplan.

Als dit allemaal helder is starten we met de technische realisatie met de technieken die hieronder beschreven staan. We werken in zogenaamde sprints, wat betekent dat ik gedurende een aantal weken aan vooraf gekozen functionaliteiten ga werken. Aan het eind van die sprint bekijken we samen wat er is gemaakt, en begin ik aan een nieuwe sprint. Je zult zien dat jouw applicatie elke sprint steeds groter en beter zal worden, met de features die jij wenst!

Meer informatie
over conceptontwikkeling & prototyping ontvangen?

In mijn digitale brochure vertel ik je graag meer
over mijn aanpak en de mogelijkheden
voor jouw project!

Brochure aanvragen

Deze opdrachtgevers gingen je voor…

GAZO

GAZO

Zussenliefde

Zussenliefde

Vragen? Opmerkingen?
Heb jij een project in gedachten?

Ik hoor graag van je!